Vi udvikler e-handelskoncepter, der skiller sig ud fra mængden ved at have et mere koncentreret fokus på et emne og en gruppe produkter. Dette giver os mulighed for at sætte egen produktion igang, da vi istedet for at sprede salget over mange... produkter, istedet kan masseproducere 3-5 enkelte produkter. Vi har fokus på at levere godt content og hjælp, til dem der har brug for input i købsprocessen.
Vores webshops er nichebaserethvilket indskrænker både fokus og produktkartotek. På en webshop som iPhoneopladere.dker vi markedsledende indenfor opladere og kabler - mens Festivalteltet.dk også e