Maklerbüro Tezcan

Financiële dienstverleners, financiële adviseurs, verzekeringsmakelaars, makelaars in onroerend goed

TOP DIENSTVERLENER 2025

15 Beoordelingen

45 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,93 van 5
Aanbeveling
Na vele jaren samenwerking beschouw ik hen nog steeds als mijn nummer 1 contactpersoon voor verzekeringen, financiën en beleggingen!

Het beste deskundige advies, flexibel en altijd beschikbaar. Zo hoort het! 100% aanbevolen!
08.11.2025Anoniem
Aanbeveling
Zeer informatieve en humoristische discussies. Het maakt financiën zelfs leuk. Ook al wordt alles op dit moment steeds duurder. Hier kijken we weer of we de prijs en prestaties kunnen verbeteren.
05.11.2025Caglar U.
Aanbeveling
Alles is tiptop in orde. Ons wagenpark is goed verzekerd. Als er iets misgaat, staan ze altijd klaar. Nu laten we ook onze andere bedrijfsverzekeringen controleren.
23.10.2025Halil Yavuz
Aanbeveling
Als onderdeel van mijn ontslagvergoeding bespraken we hoe ik daar het beste van kon profiteren. We bespraken de verschillende beleggingsvormen, zoals een Rürup pensioen en het kopen van onroerend goed. Ik ben tevreden.
29.09.2025Yücel K.
Aanbeveling
Zeer behulpzaam! Ondersteunde me bij de aankoop van mijn condominium en gaf niet op.
Zo kregen we een goede financiering.
26.09.2025Duygu D.
Aanbeveling
De heer Kaynar van het makelaarskantoor Tezcan heeft mij overtuigd met zijn competente en eerlijke manier van werken. Zijn advies is en was altijd transparant, betrouwbaar en afgestemd op mijn individuele behoeften. Ik wil vooral zijn snelle beschikbaarheid en betrokkenheid benadrukken. Je kunt zien dat hij met hart en verstand werkt. Een absolute aanrader!
12.09.2025Stefan
Aanbeveling
U kunt op de heer Tezcan vertrouwen in de financiële sector.
Altijd behulpzaam en een goede dialoog. Hij neemt genoeg tijd. Veel dank.
31.08.2025Timo Augustin
4,96 van 5
Aanbeveling
De heer Tezcan nam het beheer van mijn verzekeringspolissen en beleggingen over. De eerste stap was een unit-linked pensioen, en dankzij het deskundige en gedetailleerde advies kon ik kiezen voor een zeer interessant model. In het oerwoud van oudedagsvoorzieningen kan ik de heer Tezcan zonder voorbehoud aanbevelen als adviseur voor dit onderwerp. De volgende stap was het reorganiseren van onze verzekeringspolissen, wat helaas nog wel even zal duren, omdat we in de DVAG-val zijn getrapt met meerjarencontracten... Ik ben er echter van overtuigd dat we samen goede oplossingen voor de toekomst zullen vinden.
24.08.2025André Schmidt
Aanbeveling
Oude verzekeringspolissen zijn soms te duur. U moet nieuw advies inwinnen.
Ik had geen dekking bij mijn gebouwenverzekering. Nu heb ik een betere dekking en toch goedkopere premies. Ik heb €500 per jaar bespaard op mijn opstalverzekering.
22.08.2025Serkan Cagis
Aanbeveling
Ik wil graag een ander huis kopen en heb de huidige rentetarieven gecontroleerd.
Als ik de aankoopprijs omlaag kan krijgen, kom ik bij u terug.
11.08.2025Ömer I.
Aanbeveling
Ik was vooral tevreden over de geduldige afhandeling van mijn documenten.
Het duurde lang om een geschikte verzekering te vinden. Uiteindelijk is alles goed gekomen.
31.07.2025Christof E.
Aanbeveling
Ik deel graag mijn uiterst positieve ervaring met Tezcan Estate Agents en de heer Kaynar in het bijzonder. Sinds ik gebruik maak van de diensten van dit bedrijf, heb ik een aanzienlijke verbetering in mijn financiële situatie gezien.
17.07.2025Harry Schunn
Aanbeveling
Zeer goede service en geweldige ondersteuning. We kregen ook goede ondersteuning in het geval van een schadeclaim.
14.07.2025Seyfettin I.
Aanbeveling
Veel sparen is vooral belangrijk op mijn leeftijd. Als gepensioneerde krijg ik ook uitgebreide tips over erfenissen.
25.06.2025Fatma
Aanbeveling
Als gepensioneerde kon ik veel besparen. Ik kreeg ook tips over wat ik moest doen in het geval van een erfenis, enz.
25.06.2025Phillip
Super service
Ik kreeg uitgebreid advies op verschillende gebieden.
Een duidelijke aanbeveling.
Bedankt mijnheer Kaynar
24.06.2025Jasmin S.
Aanbeveling
Zeer goed advies over alles, van autoverzekeringen en de aankoop van onroerend goed tot aanvullende tandartsverzekeringen.
Hier wordt van A tot Z goed voor je gezorgd. Ik vond vooral de dynamische en toch empathische manier van doen erg prettig. Een goed team dat ik graag zal aanbevelen.
13.06.2025M. K.
Aanbeveling
Ik wil graag mijn diepe dankbaarheid en buitengewone tevredenheid uitspreken over mijn verzekeringsmakelaar Ali Tezcan. Het is zeldzaam om zo'n toegewijde, professionele en hartelijke adviseur tegen te komen.

De heer Tezcan heeft vanaf het begin indruk op mij gemaakt. Zijn uitgebreide kennis van de verzekeringsbranche en zijn vermogen om deze ingewikkelde zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen, hebben mij onmiddellijk over de streep getrokken. Elke vraag die ik had werd met geduld en aandacht voor detail beantwoord en ik had altijd het gevoel dat mijn belangen voorop stonden.

Met vriendelijke groet,

Sino Kaplan
12.06.2025Sino Kaplan
Aanbeveling
De aankoop van mijn huis verliep perfect. Daarvoor had ik al ondersteuning bij het kopen van investeringen. Financiering, verzekering, onroerend goed.
Alles vanuit één bron en ik ben altijd tevreden geweest.
25.07.2024G.R.
Aanbeveling
We kregen opnieuw uitgebreide ondersteuning bij het kopen van een andere woning.
We kregen opnieuw zeer goede rentevoorwaarden.
Graag weer.

12 beoordelingen op Google Maps

04.10.2025
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Maklerbüro Tezcan

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Maklerbüro Tezcan zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 07.07.2022  |  Laatst bijgewerkt: 04.12.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH