3Giga to profesjonalny serwis sprzętu komputerowego, który oferuje kompleksowe usługi naprawy laptopów, komputerów oraz drukarek. Nasza firma, działająca od 2006 roku, zdobyła zaufanie ponad 2400 klientów, co potwierdza nasze doświadczenie i
jakość świadczonych usług. Wierzymy w ideę "Nie wyrzucaj, napraw", co oznacza, że zamiast pozbywać się uszkodzonego sprzętu, zachęcamy do jego naprawy. Dzięki temu nie tylko oszczędzasz pieniądze, ale także dbasz o środowisko, minimalizując ilość elektrośmieci.
Nasza kadra składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy posiadają certyfikaty i wieloletnie doświadczenie w branży. Wykorzystujemy nowoczesne narzędzia i technologie, co pozwala nam na skuteczną naprawę komponentów, a nie tylko ich wymianę. Oferujemy również bezpłatną diagnozę, co pozwala na szybkie zidentyfikowanie problemu i przedstawienie klientowi kosztów naprawy. Każde zlecenie traktujemy indywidualnie, co zapewnia pełne zadowolenie naszych klientów.
Dodatkowo, w 2018 roku poszerzyliśmy naszą ofertę o sprzedaż sprzętu poleasingowego, co pozwala naszym klientom na zakup wysokiej jakości urządzeń w atrakcyjnych cenach. Każde urządzenie przechodzi szczegółowe testy i czyszczenie, co gwarantuje jego sprawność i gotowość do użycia. Wybierając sprzęt poleasingowy, przyczyniasz się do ochrony środowiska i oszczędzasz na zakupie nowego sprzętu.