W 4/4branddesign specjalizujemy się w strategicznym projektowaniu marek oraz identyfikacji wizualnej. Nasza agencja działa na rynku od ponad 20 lat, oferując kompleksowe usługi w zakresie brandingu. Tworzymy marki od podstaw oraz rozwijamy już... istniejące, dostosowując nasze działania do specyfiki i skali każdego projektu. Nasz zespół składa się z ponad czterdziestu specjalistów, w tym strategów, projektantów, rysowników, ilustratorów, art directorów oraz copywriterów, co pozwala nam na efektywne przeprowadzanie procesów brandingowych.
Dzięki naszemu doświadczeniu, oferujemy pełen zakres usług związanych z strategią marki. Pracowaliśmy z wieloma znanymi markami, takimi jak Bakalland, PKN Orlen czy PKO Bank Polski. Nasze podejście do brandingu opiera się na całościowym i wielowymiarowym spojrzeniu, co pozwala na skuteczne zarządzanie markami na każdym etapie ich życia. Klienci doceniają naszą kreatywność oraz umiejętność dostosowywania się do zmieniających się warunków rynkowych.
W zakresie identyfikacji wizualnej oferujemy usługi dla różnorodnych podmiotów, w tym największych polskich marek korporacyjnych. Nasze działania obejmują tworzenie i dostosowywanie rozwiązań brandingowych, strategiczne pozycjonowanie oraz wzmacnianie marki. Dzięki naszemu doświadczeniu w projektowaniu opakowań, potrafimy skutecznie łączyć strategię z estetyką, co przekłada się na sukces naszych klientów.