Witajcie w 4English – szkole językowej dla dzieci i młodzieży, która rozwija, uczy i bawi. Nasza misja polega na wsparciu każdego ucznia w budowaniu językowej pewności siebie poprzez ambitne, najwyższej jakości zajęcia, pełne kreatywnej zabawy.... Bierzemy odpowiedzialność za edukację językową dzieci na długie lata – od przedszkola do końca szkoły. Dzięki skutecznej ścieżce edukacyjnej dajemy gwarancję systematycznego przyrostu znajomości języka angielskiego u dzieci z roku na rok.
W duchu szacunku, współpracy i partnerstwa, nasi uczniowie rozwijają nie tylko językową pewność siebie, ale również wiarę w swoje możliwości w innych obszarach życia, stając się częścią wyjątkowej grupy młodych ludzi. U nas jakość łączy się z pasją i zaangażowaniem, a sprawdzone metody nauczania sprzyjają odkrywaniu i rozwojowi talentów naszych uczniów. Oferujemy różnorodne kursy, takie jak Baby English dla najmłodszych, Junior English dla dzieci w klasach 1-3 oraz Teens English dla starszych uczniów.
Zachęcamy do zapisania dziecka do naszej szkoły, aby mogło rozpocząć przygodę z językiem angielskim w przyjaznej atmosferze. Nasze lokalizacje w Krakowie i okolicach zapewniają łatwy dostęp do zajęć, a małe grupy pozwalają na indywidualne podejście do każdego ucznia. Pozytywne opinie rodziców są dla nas najlepszym potwierdzeniem jakości naszej pracy.