Kubki z nadrukiem i filiżanki reklamowe to doskonały sposób na promocję marki. Oferujemy szeroki wybór ceramicznych kubków, które można personalizować według indywidualnych potrzeb klientów. Nasze produkty charakteryzują się różnorodnymi... kształtami i kolorami, co pozwala na stworzenie unikalnych upominków reklamowych. Minimalne zamówienie wynosi 24 sztuki, a ceny są uzależnione od wybranej techniki nadruku oraz ilości zamówionych kubków.
W naszej ofercie znajdują się kubki sublimacyjne, termiczne oraz zestawy kawowe, które idealnie sprawdzą się jako praktyczne prezenty dla klientów. Dzięki dużej powierzchni nadruku, logo lub inna grafika mogą być umieszczone w różnych miejscach na kubku, co zwiększa ich widoczność. Oferujemy również filiżanki z nadrukiem, które są eleganckim dodatkiem do każdej kampanii reklamowej.
Kubki z nadrukiem to nie tylko funkcjonalne przedmioty, ale także nośniki reklamy, które mogą przyciągnąć uwagę potencjalnych klientów. Ciekawy design oraz możliwość personalizacji sprawiają, że nasze produkty są chętnie wybierane przez firmy, które pragną wyróżnić się na rynku. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i składania zamówień.