ABC Szkoła Języków Obcych w Białymstoku oferuje kompleksową naukę języków obcych dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Specjalizujemy się w języku angielskim, niemieckim, hiszpańskim oraz rosyjskim. Nasza szkoła powstała w 2007 roku i od tego czasu... zyskała zaufanie wielu kursantów, którzy doceniają indywidualne podejście do nauki oraz przyjazną atmosferę. W ABC SJO wierzymy, że nauka języków powinna być przyjemnością, dlatego nasze zajęcia są prowadzone w sposób interaktywny i angażujący.
Oferujemy różnorodne kursy dostosowane do potrzeb naszych uczniów, w tym zajęcia dla najmłodszych, młodzieży oraz dorosłych. Prowadzimy również kursy dla firm, co pozwala na rozwijanie umiejętności językowych pracowników w kontekście zawodowym. Nasza kadra to doświadczeni nauczyciele, którzy nie tylko uczą, ale także inspirują do nauki. Organizujemy także wyjazdy językowe, które umożliwiają praktyczne zastosowanie zdobytej wiedzy w międzynarodowym środowisku.
Zachęcamy do skorzystania z naszych lekcji pokazowych oraz Dni Otwartych, które dają możliwość zapoznania się z naszą ofertą. Jesteśmy przekonani, że każdy znajdzie u nas coś dla siebie, niezależnie od wieku czy poziomu zaawansowania. Dołącz do nas i rozpocznij swoją przygodę z językami obcymi już dziś!