Instaleo to firma, która od 2006 roku specjalizuje się w branży IT oraz instalatorskiej, oferując kompleksowe usługi w zakresie systemów monitoringu, komputerowych, elektrycznych oraz teletechnicznych. Nasza oferta obejmuje sprzedaż i naprawę... sprzętu komputerowego, a także instalacje sieci komputerowych oraz punktów dostępowych WiFi. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i stałemu podnoszeniu kwalifikacji, jesteśmy w stanie dostarczyć usługi na najwyższym poziomie, dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów.
W zakresie systemów zabezpieczeń wykonujemy instalacje telewizji przemysłowej, systemów alarmowych oraz kontroli dostępu. Oferujemy również okablowanie budynków, w tym strukturalne, elektryczne oraz niskoprądowe. Nasze instalacje są realizowane z użyciem profesjonalnych materiałów i urządzeń, co zapewnia ich wysoką niezawodność. Każda instalacja objęta jest 24-miesięczną gwarancją, co potwierdza nasze zaangażowanie w jakość świadczonych usług.
W Instaleo stawiamy na profesjonalizm i niezawodność. Nasze doświadczenie oraz dbałość o szczegóły sprawiają, że klienci mogą być pewni, że ich potrzeby zostaną zaspokojone w sposób optymalny. Zapraszamy do współpracy i skorzystania z naszych usług, które są dostosowane do wymagań współczesnego rynku.