AdsMedia Agencja HR działa na rynku od 2006 roku, specjalizując się w rekrutacji oraz szkoleniu pracowników. Od 2014 roku realizujemy projekty Unijne, które mają na celu aktywizację zawodową osób długotrwale bezrobotnych w województwie pomorskim i... zachodniopomorskim. Nasza oferta obejmuje kompleksowe doradztwo zawodowe, coaching oraz pośrednictwo pracy, co czyni naszą agencję wszechstronnym partnerem w zakresie zatrudnienia.
W ramach naszych działań rekrutujemy i szkolimy pracowników z różnych branż, w tym obywateli z Białorusi, Mołdawii i Ukrainy. Zrealizowaliśmy wiele projektów, które zakończyły się sukcesem, takich jak „Z nową energią na rynek pracy” oraz „Aktywnie w przyszłość”. Nasze projekty mają na celu nie tylko aktywizację zawodową, ale również zapewnienie staży i zatrudnienia dla osób w trudnej sytuacji na rynku pracy.
AdsMedia Agencja HR to także wsparcie dla pracodawców. Oferujemy usługi pracy tymczasowej, w ramach których przejmujemy obowiązki administracyjne i kadrowe, co pozwala firmom skupić się na ich podstawowej działalności. Dzięki elastyczności naszej oferty, jesteśmy w stanie dostosować liczbę pracowników do aktualnych potrzeb klientów, co znacząco obniża koszty rekrutacji i funkcjonowania przedsiębiorstw.