ADVANSO to profesjonalna agencja zajmująca się obsługą techniczną nieruchomości w Trójmieście i okolicach. Działamy na rynku od ponad 5 lat, oferując szeroki zakres usług konserwacyjnych, które mają na celu utrzymanie wartości obiektów oraz... przedłużenie ich użyteczności. Nasza oferta skierowana jest głównie do Wspólnot Mieszkaniowych, zarządców nieruchomości oraz obiektów komercyjnych. Aktualnie obsługujemy ponad 60 różnorodnych obiektów, w tym mieszkalnych, komercyjnych i mieszanych.
Nasze usługi obejmują prace ogólnobudowlane, elektryczne oraz sanitarne. Posiadamy doświadczenie w utrzymaniu skomplikowanych obiektów, takich jak te wyposażone w baseny, sauny, jacuzzi czy systemy klimatyzacji. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy zapewniają wysoką jakość usług oraz terminowość ich realizacji. Dzięki samodzielności w zakupie materiałów oraz konkurencyjnym stawkom, jesteśmy w stanie oferować atrakcyjne ceny dla naszych klientów.
W ADVANSO stawiamy na bezpieczeństwo i komfort użytkowników nieruchomości. Oferujemy całodobowe pogotowie lokatorskie oraz szybką reakcję na zgłaszane usterki. Nasze atuty to nie tylko doświadczenie, ale także znajomość specyfiki różnych obiektów, co pozwala nam na skuteczne zarządzanie ich eksploatacją. Zapraszamy do współpracy z naszą agencją, aby wspólnie zadbać o Państwa nieruchomości.