DSC Studio to drukarnia, która powstała w 2011 roku jako mała agencja reklamowa. Z biegiem lat przekształciliśmy się w centrum druku, oferując szeroki zakres usług. Nasza oferta obejmuje projektowanie graficzne oraz drukowanie wizytówek, ulotek,... broszur, papierów firmowych, teczek ofertowych, plakatów i wielu innych produktów. Dzięki nowoczesnym technologiom oraz inwestycjom w innowacje, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość druku oraz trwałość kolorów.
W naszej ofercie znajduje się również druk wielkoformatowy, który obejmuje plakaty, reprodukcje fotografii na różnych nośnikach, a także ozdobne naklejki ścienne. Specjalizujemy się w produkcji systemów wystawienniczych, takich jak banery roll-up i ścianki wystawiennicze, które są idealne do prezentacji na różne okazje. Nasze usługi obejmują także personalizowane gadżety reklamowe, takie jak koszulki, torby, puzzle i kalendarze, które mogą być doskonałym rozwiązaniem dla firm.
Naszym atutem są umiejętności i kreatywność zespołu profesjonalistów, którzy dbają o każdy detal realizowanych projektów. Dzięki nowoczesnym maszynom i technologiom, jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zleceniom. Zawsze stawiamy na jakość i zadowolenie naszych klientów, co pozwala nam utrzymać silną pozycję na rynku druku.