Naszą specjalizacją jest reklama wizualna, w tym litery przestrzenne, kasetony reklamowe oraz pylony. Oferujemy szeroki wachlarz nośników reklamowych, takich jak totemy, prezentery grawerowane, potykacze oraz grafika na pojazdy. Nasze usługi
obejmują również wydruki wielkoformatowe oraz tablice informacyjne, co pozwala na kompleksowe zaspokojenie potrzeb naszych klientów w zakresie reklamy zewnętrznej.
Dzięki zespołowi doświadczonych specjalistów, gwarantujemy sprawną obsługę oraz wysoką jakość wykonania zleceń. Nasza agencja AG Reklama z siedzibą w Szczecinie powstała, aby wspierać firmy w budowaniu ich wizerunku poprzez skuteczne rozwiązania reklamowe. Zajmujemy się nie tylko projektowaniem, ale także produkcją i montażem reklam, co czyni nas kompleksowym partnerem w zakresie reklamy wizualnej.
Oferujemy także dodatkowe usługi, takie jak wycinanie i grawerowanie na ploterze frezującym, a także zaginanie i cięcie blach aluminiowych i stalowych. Nasze podejście do każdego zlecenia, niezależnie od jego wielkości, pozwala nam na elastyczne dostosowanie się do potrzeb klientów i realizację ich wizji reklamowych.