Agencja Ochrony Osób i Mienia "MARYT" to firma z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem w branży ochrony. Specjalizujemy się w profesjonalnej ochronie mienia oraz osób, a także w konwojowaniu wartości pieniężnych. Nasze usługi są skierowane zarówno... do klientów indywidualnych, jak i firm, w tym także tych z kapitałem zagranicznym. Dzięki naszemu doświadczeniu i zaangażowaniu, zyskaliśmy zaufanie wielu klientów, co potwierdzają rosnące wskaźniki ekonomiczne naszej działalności.
Nasz zespół składa się z kompetentnych i wyszkolonych pracowników, którzy spełniają wymogi ustawy o ochronie osób i mienia. Posiadają oni umiejętności w zakresie posługiwania się bronią palną oraz środkami przymusu, co pozwala im skutecznie realizować powierzone zadania. Dodatkowo, oferujemy monitoring obiektów przy użyciu patroli interwencyjnych oraz instalację systemów alarmowych, co zwiększa bezpieczeństwo naszych klientów.
W ramach naszej oferty zapewniamy również stałe sprzątanie obiektów, co obejmuje utrzymanie czystości w biurach oraz na terenach zewnętrznych. Nasze usługi są elastyczne i dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co czyni naszą agencję solidnym partnerem w zakresie ochrony i zarządzania mieniem.