Firma nasza została założona w 2010 r. w celu ułatwienia Państwu wszystkich problemów związanych z czystością pojazdów. Zapewniamy Państwu doskonałą jakość naszych usług oraz obsługę klienta na najwyższym poziomie. Proponujemy nasze usługi... związane z myciem pojazdów TIR, cystern, parkingiem oraz logistyką magazynową. Myjnia nasza dostępna jest 24 h.
Wychodząc naprzeciw potrzebom firm przewożących różnego rodzaju ładunki płynne i sypkie, otworzyliśmy profesjonalną myjnię do czyszczenia cystern, silosów, tank-kontenerów. Posiadamy nowoczesne głowice myjące oraz doświadczoną kadrę, gwarantującą świadczenie usług na najwyższym poziomie. Korzystamy tylko ze sprawdzonych środków chemicznych spełniających najwyższe normy jakościowe potwierdzone atestami PZM.
Nasza myjnia świadczy usługi kompleksowo, w tym suszenie oraz parowanie cystern, mycie przewodów, węży i innych akcesoriów. Jako jedyni w Polsce oferujemy mycie oraz suszenie podłóg, przygotowując naczepy pod wymagających klientów. Do każdego mycia zestawu woskowanie mamy GRATIS, a szczegółowe mycie zestawu ułatwia wysokociśnieniowe mycie podwozia.