AiW System to firma, która od lat dostarcza kompleksowe rozwiązania IT, obejmujące sprzedaż i serwis sprzętu komputerowego, systemy alarmowe oraz monitoring. Nasze usługi są skierowane zarówno do klientów indywidualnych, jak i firm, co pozwala nam
skutecznie odpowiadać na różnorodne potrzeby. Stawiamy na fachowe doradztwo oraz sprawdzony sprzęt, co przekłada się na szybką i solidną realizację usług.
W ofercie posiadamy systemy alarmowe, w tym renomowane alarmy SATEL, które są jednymi z najlepszych na rynku. Dzięki nim można zbudować nie tylko system sygnalizacji włamania, ale także systemy kontroli dostępu oraz sygnalizacji pożaru. Nasze centrale alarmowe, takie jak INTEGRA, VERSA czy MICRA, oferują wiele funkcji, które zwiększają bezpieczeństwo w domach, biurach i magazynach.
Oferujemy również usługi montażu systemów monitoringu, które pozwalają na bieżąco kontrolować sytuację w Państwa firmie lub domu. Nasze urządzenia są certyfikowane i spełniają najwyższe standardy jakości. Dzięki współpracy z renomowanymi firmami ochroniarskimi, takimi jak „Solid”, możemy zapewnić Państwu kompleksową obsługę w zakresie bezpieczeństwa.