Witaj w Akademii Serdecznej, przedszkolu, które łączy pasję do nauki z radością odkrywania świata. Nasza placówka oferuje unikalne podejście do edukacji, które opiera się na integracji sensorycznej. Dzięki różnorodnym zajęciom sensorycznym, dzieci... mają możliwość rozwijania swoich umiejętności w sposób naturalny i przyjemny. W Akademii Serdecznej każde dziecko czuje się jak na wakacjach u babci na wsi, co sprzyja ich wszechstronnemu rozwojowi.
Nasza oferta obejmuje nie tylko zajęcia sensoryczne, ale także animaloterapię, która wspiera rozwój dzieci poprzez bliski kontakt ze zwierzętami. Dzieci mają okazję uczestniczyć w warsztatach chemicznych, które rozwijają ich ciekawość i umiejętności praktyczne. Regularne koncerty gordonowskie wprowadzają dzieci w świat muzyki, co sprzyja ich rozwojowi emocjonalnemu i społecznemu. Wspieramy również naukę języka angielskiego oraz języka migowego, co czyni naszą ofertę kompleksową i dostosowaną do potrzeb najmłodszych.
Akademia Serdeczna to miejsce, gdzie dzieci uczą się poprzez zabawę, a każdy dzień przynosi nowe wyzwania i radości. Nasza kadra to doświadczeni pedagodzy, którzy z pasją i zaangażowaniem wspierają rozwój każdego malucha. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i dołączenia do naszej społeczności.