Aktywnie Kreatywnie to Centrum Gimnastyki Korekcyjnej i Fizjoterapii, które znajduje się w Zielonej Górze. Nasza oferta skierowana jest do dzieci oraz młodych sportowców, którzy pragną poprawić swoje zdolności motoryczne, takie jak siła, szybkość,
wytrzymałość, gibkość oraz koordynacja ruchowa. Nasi specjaliści prowadzą specjalistyczne zajęcia sportowe, które mają na celu poprawę sprawności fizycznej dzieci. Dzięki zastosowaniu treningu motorycznego, uczestnicy zajęć mogą osiągnąć lepsze wyniki w swoich sportowych pasjach.
W ramach naszej działalności oferujemy również masaże relaksacyjne oraz projektowanie wkładek do butów, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Wkładki te mogą być profilaktyczne, poprawiające komfort chodzenia, lub korekcyjne, wspierające rehabilitację wad postawy. Nasze usługi są oparte na diagnostyce komputerowej, co pozwala na precyzyjne dopasowanie wkładek do stopy.
Dodatkowo, w naszej ofercie znajduje się Akademia Zdrowego Sportowca, która została stworzona z myślą o młodych zawodnikach. Oferujemy wsparcie w zakresie prawidłowej postawy ciała, masażu sportowego oraz właściwej diety, co ma kluczowe znaczenie dla osiąganych wyników sportowych. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i dołączenia do grona zadowolonych klientów.