Centrum Akumulatorów w Katowicach to miejsce, gdzie znajdziesz szeroki wybór akumulatorów do różnych pojazdów, w tym samochodów osobowych, ciężarowych, motocykli oraz maszyn budowlanych. Oferujemy produkty renomowanych marek, takich jak VARTA,
EXIDE, OPTIMA i wiele innych. Nasza oferta obejmuje akumulatory żelowe, AGM, EFB oraz tradycyjne, co pozwala na dopasowanie do indywidualnych potrzeb każdego klienta. Dzięki temu, niezależnie od rodzaju pojazdu, z pewnością znajdziesz u nas odpowiedni akumulator.
W naszym sklepie stawiamy na jakość i profesjonalizm. Oferujemy bezpłatne sprawdzenie stanu akumulatora na miejscu, co pozwala na szybką diagnozę i ewentualną wymianę. Jeśli zdecydujesz się na zakup akumulatora, oferujemy również usługę wymiany gratis. Nasz zespół jest dostępny w godzinach od 8:00 do 19:00 w dni robocze oraz od 9:00 do 13:00 w soboty, aby służyć pomocą i doradztwem.
Dodatkowo, w naszym sklepie znajdziesz akcesoria do akumulatorów, takie jak ładowarki, prostowniki oraz przewody rozruchowe. Dzięki temu możesz kompleksowo zadbać o swój pojazd i jego akumulator. Zapraszamy do odwiedzenia naszego sklepu w Katowicach, gdzie z przyjemnością pomożemy w doborze odpowiednich produktów.