Alan-InvestLean to firma deweloperska, która powstała w 2015 roku z inicjatywy Roberta Alankiewicza i Adama Majewskiego. Obaj wspólnicy mają bogate doświadczenie w branży deweloperskiej, konsultingowej oraz finansowej. Nasza misja polega na... dostarczaniu kompleksowych rozwiązań mieszkaniowych, które odpowiadają na potrzeby klientów. W każdym projekcie stawiamy na jakość, funkcjonalność oraz estetykę wykonania, co sprawia, że nasze inwestycje są nie tylko nowoczesne, ale także trwałe i przyjazne dla przyszłych pokoleń.
W naszej ofercie znajdują się różnorodne inwestycje, w tym osiedla w Środzie Wielkopolskiej oraz Kórniku. Realizujemy projekty takie jak Osiedle Twoja Oaza, Osiedle Konwaliowe oraz Osiedle przy Oazie. Każda z tych inwestycji została zaprojektowana z myślą o komforcie mieszkańców oraz ich potrzebach. Dążymy do tego, aby nasze osiedla były nie tylko miejscem do życia, ale także przestrzenią sprzyjającą integracji społecznej.
Nasze motto "Budując dzisiaj, myślimy o jutrze" odzwierciedla nasze podejście do deweloperki. Wierzymy, że odpowiedzialne budownictwo to klucz do zrównoważonego rozwoju. Dlatego angażujemy się w projekty, które mają pozytywny wpływ na lokalne społeczności oraz środowisko. Jesteśmy również dumnym sponsorem klubu sportowego Kotwica Kórnik, co pokazuje nasze zaangażowanie w rozwój lokalnych inicjatyw.