Integart to firma specjalizująca się w druku wielkoformatowym oraz dostarczaniu innowacyjnych rozwiązań w zakresie reklamy i poligrafii. Oferujemy szeroki asortyment materiałów eksploatacyjnych, w tym folie do druku, tapety oraz tusze. Nasze... produkty są wykorzystywane w różnych branżach, od reklamy po przemysł, co pozwala nam na dostosowanie oferty do indywidualnych potrzeb klientów.
W Integarcie stawiamy na jakość i nowoczesne technologie. Posiadamy drukarki lateksowe i UV, które zapewniają doskonałą jakość druku oraz trwałość wydruków. Nasze rozwiązania są idealne do zastosowań zarówno wewnętrznych, jak i zewnętrznych, co czyni je wszechstronnymi i efektywnymi. Dodatkowo, oferujemy szkolenia oraz wsparcie techniczne, aby nasi klienci mogli w pełni wykorzystać potencjał naszych produktów.
Nasza oferta obejmuje również usługi związane z cięciem szablonów oraz aplikacjami print & cut, co pozwala na jeszcze większą personalizację i dostosowanie do potrzeb rynku. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, takimi jak HP, zapewniamy dostęp do najnowszych technologii i materiałów, co czyni nas liderem w branży.