Ambit24 to lokalny dostawca usług internetowych w Lubartowie, oferujący szeroki zakres usług, w tym internet światłowodowy, mobilny oraz radiowy. Dzięki nowoczesnej technologii, klienci mogą korzystać z prędkości do 1000 Mb/s, co zapewnia szybkie
i stabilne połączenie. Oferujemy również cyfrową telewizję IPTV oraz telefon stacjonarny i mobilny, co pozwala na kompleksową obsługę w zakresie komunikacji i rozrywki.
Nasza oferta obejmuje atrakcyjne pakiety łączone, które umożliwiają klientom korzystanie z internetu oraz telewizji w korzystnej cenie. Jesteśmy dostępni dla mieszkańców Lubartowa i okolic, a nasza siedziba znajduje się przy ul. Piaskowej 34A. Nasze biuro jest otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-17:00 oraz w soboty od 9:00 do 13:00, co ułatwia kontakt z naszym zespołem.
Dzięki lokalnej obecności, jesteśmy w stanie szybko reagować na potrzeby naszych klientów oraz dostarczać usługi na najwyższym poziomie. Nasza firma, Ambit Systemy Informatyczne, stawia na jakość i zadowolenie klientów, co potwierdzają liczne pozytywne opinie. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i do kontaktu w celu uzyskania szczegółowych informacji.