AMC TECH to firma specjalizująca się w projektowaniu nowoczesnych produktów z zakresu oprogramowania, elektroniki oraz mechaniki. Od ponad 25 lat wspieramy przedsiębiorstwa w rozwoju innowacyjnych rozwiązań, które znajdują zastosowanie w różnych... branżach, takich jak przemysł, motoryzacja, energetyka czy medycyna. Nasze doświadczenie oraz wiedza pozwalają nam na realizację projektów, które odpowiadają na potrzeby współczesnego rynku.
W ofercie AMC TECH znajduje się projektowanie oprogramowania dla różnych platform, w tym mobilnych, webowych oraz embedded. Oferujemy również usługi związane z projektowaniem elektroniki, w tym systemów bezprzewodowych oraz interfejsów. Nasze rozwiązania są dostosowane do wymagań klientów, co pozwala na efektywne wdrażanie innowacji w ich produktach. Wspieramy także rozwój inteligentnych domów oraz systemów Internetu Rzeczy, co przyczynia się do poprawy komfortu i bezpieczeństwa użytkowników.
Dzięki współpracy z wieloma renomowanymi firmami, AMC TECH zrealizowało liczne projekty, które przyczyniły się do rozwoju technologii w różnych sektorach. Nasze podejście do projektowania opiera się na zrozumieniu potrzeb klienta oraz dostosowywaniu rozwiązań do specyficznych wymagań branżowych. Jesteśmy partnerem technologicznym, który pomaga w tworzeniu produktów przyszłości.