Centrum Języków Obcych EURO to szkoła językowa, która działa od 1999 roku, oferując kursy z różnych języków obcych, w tym angielskiego, niemieckiego, hiszpańskiego, włoskiego oraz polskiego. Nasza szkoła cieszy się uznaniem wśród uczniów, którzy
chętnie uczestniczą w zajęciach i zdobywają praktyczne umiejętności językowe. Dzięki różnorodnym metodom nauczania, takim jak Teddy Eddie i Savvy Ed, dostosowujemy programy do potrzeb uczniów w każdym wieku, od przedszkolaków po dorosłych.
W naszej ofercie znajdują się również kursy przygotowujące do międzynarodowych egzaminów, takich jak Egzaminy Cambridge oraz PTE General. Nasi doświadczeni lektorzy, w tym metodycy, zapewniają wysoki poziom nauczania oraz indywidualne podejście do każdego ucznia. Wspieramy rozwój językowy poprzez różnorodne materiały edukacyjne oraz nowoczesne metody nauczania, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością.
Dodatkowo, oferujemy usługi tłumaczeniowe w 55 językach, co czyni nas kompleksowym centrum językowym. Nasza szkoła to miejsce, gdzie każdy może rozwijać swoje umiejętności językowe w przyjaznej atmosferze, a także nawiązywać nowe znajomości. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i dołączenia do grona zadowolonych uczniów.