Angielski Kolbuszowa to szkoła językowa, która oferuje praktyczną naukę języka angielskiego poprzez konwersacje. Nasze zajęcia są skierowane do dzieci, młodzieży oraz dorosłych, a ich forma dostosowana jest do indywidualnych potrzeb uczestników.... Oferujemy rozmowy 1:1, małe grupy oraz pakiety rodzinne, co pozwala na naukę w domowej atmosferze. Naszym celem jest przełamanie bariery językowej oraz zwiększenie pewności siebie w posługiwaniu się angielskim.
W ramach naszej oferty organizujemy Sobotnie Poranki, które są idealne dla dzieci i młodzieży. To poranne spotkania, które łączą zabawę z nauką, odbywają się w swobodnej i bezpiecznej atmosferze. Uczestnicy mają okazję do aktywnego używania języka angielskiego w codziennych sytuacjach, co sprzyja naturalnemu przyswajaniu języka. Dodatkowo, oferujemy półkolonie letnie, które zapewniają pełne zanurzenie w języku angielskim poprzez różnorodne aktywności i projekty.
Nasza kadra składa się z doświadczonych lektorów, którzy potrafią dostosować metody nauczania do potrzeb uczniów. Dzięki temu, każdy uczestnik ma szansę na efektywną naukę, która nie tylko rozwija umiejętności językowe, ale także buduje pewność siebie. W Angielskim Kolbuszowa stawiamy na jakość nauczania oraz przyjemność z nauki, co sprawia, że nasze zajęcia są wyjątkowe i skuteczne.