Witamy w Szkole Języków Obcych Anglosas, która działa od 1998 roku. Nasza misja to skuteczne nauczanie języków obcych w przyjaznej atmosferze. Wierzymy, że każdy może nauczyć się komunikować w dowolnym języku, jeśli tylko zastosuje odpowiednie... metody. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych lektorów, którzy nie tylko posiadają wykształcenie kierunkowe, ale także pasję do nauczania. Dzięki ich zaangażowaniu, zajęcia są interesujące i dostosowane do indywidualnych potrzeb kursantów.
Oferujemy różnorodne kursy językowe, w tym angielski, niemiecki, hiszpański, francuski i rosyjski. Nasze kursy są dostępne dla dzieci, młodzieży oraz dorosłych, a także dla firm. Uczymy w małych grupach, co sprzyja efektywnej nauce i umożliwia lepsze dostosowanie programu do umiejętności uczestników. Nasza metoda komunikatywna zachęca do aktywnego używania języka, co znacznie ułatwia przyswajanie nowych słów i zwrotów.
W Anglosas stawiamy na elastyczność. Nie wymagamy podpisania umowy na cały rok, co pozwala kursantom na swobodne decydowanie o kontynuacji nauki. Można przerwać kurs i wznowić go w dogodnym momencie, płacąc tylko za zrealizowane lekcje. Dzięki temu każdy może uczyć się w swoim tempie, co jest kluczowe dla efektywności nauki.