Anitex to firma rodzinna, która od 1996 roku specjalizuje się w produkcji odzieży roboczej, ochronnej oraz reklamowej. Nasze produkty są dedykowane szerokiemu gronu odbiorców, w tym branżom budowlanym, hotelarskim, inżynieryjnym oraz produkcyjnym.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, oferujemy odzież, która łączy w sobie wysoką jakość i trwałość, co jest kluczowe w wymagających warunkach pracy.
W naszej ofercie znajdują się różnorodne produkty, takie jak t-shirty, polary, bluzy, koszule oraz odzież zimowa. Każdy z naszych modeli jest starannie zaprojektowany, aby spełniać oczekiwania klientów. Dodatkowo, oferujemy możliwość personalizacji odzieży poprzez hafty i nadruki, co pozwala na stworzenie unikalnych produktów z firmowymi logami.
Nasze zakłady produkcyjne znajdują się w Polsce i na Ukrainie, co zapewnia pełną kontrolę nad procesem produkcji. Jesteśmy dumni z tego, że nasze ubrania są wykorzystywane w wielu sektorach, gdzie jakość i funkcjonalność są na pierwszym miejscu. Zapraszamy do współpracy i odkrycia naszej bogatej oferty odzieży roboczej oraz reklamowej.