Wspieram artystów muzyków w rozwoju kariery artystycznej, budowaniu pozycji rynkowej i wyróżniającego wizerunku. Na co dzień współpracuję z utalentowanymi profesjonalistami, takimi jak dyrygenci, kompozytorzy, instrumentalści, wokaliści, zespoły,
agenci, orkiestry oraz uczelnie artystyczne. Moim celem jest pomoc w tworzeniu nowego planu oraz pozyskiwaniu sprawdzonej wiedzy, metod i narzędzi, które umożliwią artystom osiągnięcie sukcesu w ich dziedzinie.
Oferuję indywidualny program rozwoju kariery artystycznej, który prowadzi do stworzenia nowej wizji i planu zawodowego. W ramach mojej oferty znajdują się konsultacje, mentoring oraz warsztaty, które są dostosowane do potrzeb artystów i instytucji związanych ze sztuką. Pomagam w planowaniu kariery, realizacji przedsięwzięć artystycznych oraz promocji i budowaniu marki osobistej.
Dzięki moim szkoleniom i sesjom strategicznym, artyści mogą zweryfikować swoje koncepcje oraz zaplanować ich wdrożenie. Wspieram również w zakresie promocji płyt, oferując opracowanie pełnej koncepcji kampanii promocyjnej. Moje doświadczenie i wiedza w obszarze marketingu oraz PR są kluczowe dla sukcesu artystów na konkurencyjnym rynku muzycznym.