FB ANTCZAK to deweloper i generalny wykonawca, który od blisko 40 lat realizuje inwestycje mieszkaniowe, komercyjne oraz logistyczno-przemysłowe. Nasza firma cieszy się zaufaniem klientów dzięki wysokiej jakości realizacji oraz przemyślanym... projektom architektonicznym. Posiadamy własne zaplecze produkcyjno-techniczne, co pozwala nam na kompleksową obsługę dużych i złożonych inwestycji na terenie całego kraju, w tym w takich miastach jak Warszawa, Łódź, Wrocław, Lublin, Gdańsk, Poznań czy Kalisz.
Nasza oferta obejmuje nowe osiedla mieszkaniowe, biurowce oraz obiekty usługowe, które powstają z materiałów najwyższej jakości. Dzięki doświadczeniu oraz stabilnemu zespołowi, jesteśmy w stanie realizować nawet najbardziej wymagające projekty inwestycyjne. W ciągu naszej działalności zbudowaliśmy 14 osiedli i zrealizowaliśmy 400 projektów B2B, co potwierdza naszą efektywność i wiarygodność na rynku.
FB ANTCZAK rozwija się w trzech komplementarnych segmentach: Residential, Construction oraz Investments. Każdy z tych segmentów odpowiada na różne potrzeby rynku nieruchomości, co czyni naszą ofertę kompleksową i dostosowaną do oczekiwań klientów. Nasza strategia opiera się na ciągłym doskonaleniu i poszerzaniu oferty, aby sprostać wymaganiom współczesnego rynku budowlanego.