Agencja Optymalizacji Zatrudnienia (AOZ) to zespół ekspertów, który od 2016 roku angażuje się w promowanie zatrudnienia osób z niepełnosprawnościami. Nasza misja polega na wspieraniu firm w tworzeniu inkluzyjnych miejsc pracy oraz podnoszeniu... świadomości na temat korzyści płynących z zatrudniania osób z różnymi ograniczeniami. Jako osoby z niepełnosprawnościami, doskonale rozumiemy wyzwania, przed którymi stają zarówno pracodawcy, jak i pracownicy. Nasze działania są autentyczne i oparte na rzeczywistych potrzebach rynku pracy.
W ramach naszej oferty proponujemy audyty PFRON, które pomagają firmom w optymalizacji kosztów zatrudnienia oraz w pozyskiwaniu dofinansowań. Nasze usługi obejmują również rekrutację osób z niepełnosprawnościami, co pozwala na skuteczne łączenie talentów z odpowiednimi pracodawcami. Wierzymy, że różnorodność w zespole nie tylko wzbogaca kulturę organizacyjną, ale także przyczynia się do innowacyjności i lepszych wyników biznesowych.
Dzięki naszym wartościom, takim jak edukacja, aktywizacja, partnerstwo, zaufanie i autentyczność, budujemy trwałe relacje z naszymi klientami. Naszym celem jest nie tylko pomoc w zatrudnieniu, ale także tworzenie przyjaznych i wspierających środowisk pracy, które umożliwiają rozwój wszystkich pracowników.