Szkoła Języków Obcych ARA School oferuje szeroki wachlarz kursów językowych, w tym angielski, niemiecki, hiszpański, francuski, a także matematyki i polskiego dla obcokrajowców. Nasze zajęcia prowadzone są w małych grupach do 8 osób, co sprzyja
aktywnemu uczestnictwu i efektywnej nauce. Oferujemy różnorodne formy nauczania, w tym zajęcia stacjonarne, online oraz hybrydowe, co pozwala na elastyczne dopasowanie do potrzeb uczniów. Uczymy dzieci, młodzież oraz dorosłych, a nasze kursy są dostosowane do różnych poziomów zaawansowania.
W ARA School kładziemy duży nacisk na rozwój wszystkich sprawności językowych, takich jak mówienie, słuchanie, czytanie i pisanie. Nasze metody nauczania obejmują nowoczesne podejścia, takie jak metoda bezpośrednia, która koncentruje się na praktycznym użyciu języka. Uczniowie mają możliwość uczestniczenia w zajęciach z obcokrajowcami, co dodatkowo wzbogaca proces nauki. Nasza kadra to doświadczeni lektorzy, którzy dbają o indywidualne podejście do każdego ucznia, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością.
Nasza szkoła znajduje się w dogodnej lokalizacji, co ułatwia dojazd. Panuje w niej rodzinna atmosfera, a zajęcia prowadzone są w małych grupach, co sprzyja integracji i wspólnej nauce. Zapraszamy do ARA School, gdzie nauka języków obcych to nie tylko obowiązek, ale także przyjemność i okazja do nawiązywania nowych znajomości.