ARIS to renomowany serwis samochodowy oraz stacja kontroli pojazdów z siedzibą w Zgierzu. Nasza firma działa na rynku od kilkunastu lat, oferując kompleksowe usługi związane z naprawą i serwisowaniem pojazdów. W naszym nowoczesnym warsztacie... zajmujemy się m.in. naprawą zawieszeń, układów kierowniczych oraz hamulcowych. Oferujemy również wymianę olejów, filtrów oraz innych płynów eksploatacyjnych, co pozwala na utrzymanie samochodu w doskonałej kondycji. Nasza wykwalifikowana kadra mechaników zawsze służy pomocą i fachową radą, aby zapewnić Państwu bezpieczeństwo na drodze.
W ARIS dbamy o to, aby każdy klient czuł się u nas komfortowo. Oferujemy również usługi czyszczenia DPF oraz układów wtryskowych, co znacząco wpływa na wydajność silnika. Nasza stacja kontroli pojazdów przeprowadza obowiązkowe badania techniczne, które są niezbędne dla zachowania sprawności i bezpieczeństwa pojazdu. Dodatkowo, w naszym sklepie z częściami samochodowymi znajdą Państwo szeroki asortyment produktów w atrakcyjnych cenach, co umożliwia samodzielne serwisowanie pojazdów.
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług, które są dostępne od poniedziałku do soboty. Jesteśmy przekonani, że nasza pasja do motoryzacji oraz profesjonalne podejście do klienta sprawią, że będą Państwo zadowoleni z wyboru ARIS jako swojego zaufanego serwisu samochodowego.