Profesjonalne systemy monitoringu i alarmów dla domów oraz firm w Szczytnie to nasza specjalność. Od ponad 10 lat oferujemy nowoczesne rozwiązania oparte na sprawdzonych technologiach, które zapewniają bezpieczeństwo mienia. Nasze systemy... monitoringu CCTV obejmują kamery HD i 4K z możliwością zdalnego podglądu oraz nagrywania lokalnego lub w chmurze. Dzięki centralnym systemom alarmowym, klienci otrzymują powiadomienia na telefon oraz monitoring 24/7, co znacząco zwiększa poziom ochrony.
Nasza oferta obejmuje również nowoczesne wideodomofony, które pozwalają na identyfikację osób dzwoniących do drzwi, a także automatykę bramową, w tym napędy do bram wjazdowych i garażowych z pilotem oraz sterowaniem GSM. Jako lokalna firma, dbamy o spokój naszych klientów, oferując bezpłatne wyceny oraz doradztwo w zakresie doboru odpowiednich rozwiązań.
Zespół Artech to doświadczeni specjaliści, którzy pracują tylko na sprzęcie renomowanych producentów. Gwarantujemy jakość zarówno sprzętu, jak i montażu, a także szybki czas reakcji serwisowej. Nasze usługi są skierowane do mieszkańców Szczytna oraz okolic, a naszym celem jest zapewnienie kompleksowej ochrony dla domów, firm i instytucji.