AS Nieruchomości Koszalin to nowoczesna agencja nieruchomości, która oferuje kompleksową obsługę w zakresie sprzedaży i wynajmu mieszkań, domów oraz działek w Koszalinie i okolicach. Nasze biuro znajduje się w dogodnej lokalizacji w centrum... miasta, co ułatwia kontakt z klientami. Zespół składa się z doświadczonych pracowników, którzy z pasją podchodzą do swojej pracy, zapewniając indywidualne podejście do każdego klienta. Oferujemy również bezpłatne doradztwo w zakresie uzyskiwania kredytów hipotecznych, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną.
W AS Nieruchomości Koszalin dbamy o to, aby każdy klient czuł się komfortowo i pewnie podczas całego procesu zakupu lub sprzedaży nieruchomości. Nasze usługi obejmują ocenę stanu technicznego nieruchomości oraz pomoc w ustaleniu jej wartości. Jesteśmy z klientem na każdym etapie transakcji, od wyszukiwania odpowiednich ofert, przez negocjacje, aż po finalizację umowy notarialnej i przekazanie kluczy. Współpracujemy z innymi pośrednikami, co pozwala nam na zapewnienie szerokiego dostępu do ofert na rynku.
Nasza misja to nie tylko sprzedaż nieruchomości, ale także budowanie długotrwałych relacji z klientami. Z nami łatwiej znaleźć wymarzone miejsce na ziemi, a nasza oferta jest dostosowana do różnorodnych potrzeb i oczekiwań. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszych usług.