Regeneracja Felg - AS-Pol to firma specjalizująca się w kompleksowej renowacji felg aluminiowych. Oferujemy szeroki zakres usług, w tym prostowanie, lakierowanie, spawanie, toczenie oraz wyważanie kół. Nasze doświadczenie oraz nowoczesne... technologie pozwalają na precyzyjne wykonanie usług, co przekłada się na trwałe efekty. Dzięki nam, Twoje felgi odzyskają swój pierwotny wygląd i funkcjonalność, co zapewni bezpieczeństwo podczas jazdy.
Prostowanie felg to jedna z naszych kluczowych usług. Zdeformowane felgi mogą powodować wibracje i nierówną jazdę, dlatego precyzyjnie przywracamy im odpowiedni kształt. Lakierowanie felg to kolejna oferta, która pozwala na odświeżenie wyglądu kół. Oferujemy malowanie proszkowe oraz lakierowanie w wybranym kolorze, co zapewnia estetyczny wygląd oraz odporność na warunki atmosferyczne.
Nasze usługi spawania felg aluminiowych są idealnym rozwiązaniem dla osób, które nie chcą inwestować w nowe felgi. Dzięki skutecznej naprawie uszkodzeń, przywracamy pełną wytrzymałość felg. Toczenie felg pozwala na usunięcie nierówności, co zapewnia maksymalną precyzję jazdy. Dodatkowo, oferujemy profesjonalne wyważanie kół oraz szybki montaż opon, co sprawia, że jesteśmy kompleksowym centrum regeneracji felg.