AS Pośrednictwo Ubezpieczeniowe i Finansowe to firma działająca na rynku ubezpieczeniowym od kwietnia 2006 roku. Specjalizujemy się w sprzedaży różnorodnych produktów ubezpieczeniowych, oferując naszym klientom kompleksową obsługę. Współpracujemy... z większością towarzystw ubezpieczeniowych dostępnych na polskim rynku, co pozwala nam na bieżąco aktualizować naszą ofertę i dostosowywać ją do potrzeb klientów. Naszym celem jest zapewnienie rzetelnej i profesjonalnej obsługi, a także indywidualne podejście do każdego klienta.
W naszej ofercie znajdują się ubezpieczenia komunikacyjne, majątkowe, turystyczne oraz kompleksowe ubezpieczenia dla firm. Dzięki szerokiemu wachlarzowi produktów, klienci mają możliwość wyboru najkorzystniejszego wariantu, który najlepiej odpowiada ich potrzebom. Dokładnie analizujemy rynek produktów ubezpieczeniowych, aby móc zaproponować naszym klientom najbardziej atrakcyjne opcje.
Zachęcamy do odwiedzenia naszego biura w Milówce, gdzie nasi doświadczeni doradcy pomogą w wyborze odpowiednich ubezpieczeń. Jesteśmy przekonani, że jakość naszych usług oraz zakres oferowanych produktów spełni Państwa oczekiwania, a współpraca z naszą firmą pozwoli czuć się bezpiecznie i pewnie.