Astika Serwis Samochodowy w Gdańsku to miejsce, gdzie doświadczenie spotyka się z profesjonalizmem. Od ponad 20 lat oferujemy kompleksowe usługi naprawcze dla wszystkich marek samochodów, w tym VW, Audi, Ford, Toyota, BMW, Volvo, KIA i wielu
innych. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych mechaników, którzy zapewniają rzetelną obsługę oraz uczciwe ceny. Dzięki ponad 500 pozytywnym opiniom od zadowolonych klientów, możemy pochwalić się wysoką jakością świadczonych usług. Gwarantujemy, że każda naprawa jest wykonywana z użyciem oryginalnych części lub zamienników premium, co zapewnia długotrwałe efekty.
W naszej ofercie znajdziesz pełen zakres usług serwisowych, w tym wymianę oleju, diagnostykę komputerową, serwis hamulców, klimatyzacji oraz naprawę zawieszenia. Nasze ceny zaczynają się już od 49 zł za serwis klimatyzacji, a wymiana oleju to koszt od 149 zł. Dodatkowo, oferujemy serwis gwarancyjny, co oznacza, że możesz z nami serwisować swój samochód bez obaw o utratę gwarancji. Nasze usługi są dostępne od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-17:00, co pozwala na elastyczne dopasowanie wizyty do Twojego harmonogramu.
Zachęcamy do kontaktu telefonicznego lub odwiedzenia nas osobiście w Gdańsku, gdzie z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania i umówimy wizytę. Astika to nie tylko warsztat, to miejsce, gdzie Twój samochód jest w dobrych rękach.