AT ANIMATOR to biuro podróży, które od 1991 roku z pasją organizuje wyjazdy w najdalsze zakątki świata. Specjalizujemy się w unikalnych programach trekkingowych, które łączą miłość do gór z chęcią odkrywania nowych miejsc. Nasze doświadczenie oraz... rzetelność sprawiają, że jesteśmy liderem w organizacji imprez niestandardowych oraz wyjazdów szytych na miarę dla klientów grupowych i korporacyjnych.
Oferujemy różnorodne wyprawy, które pozwalają na odkrycie magii i różnorodności natury oraz kultury. W naszej ofercie znajdują się m.in. trekkingi w Himalajach, wyprawy do Peru i Boliwii, a także relaksacyjne wyjazdy na Sri Lankę. Każda podróż to nie tylko przygoda, ale także możliwość rozwoju osobistego i duchowego. Nasze programy są starannie przygotowane, aby spełnić oczekiwania nawet najbardziej wymagających podróżników.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą, która obejmuje zarówno klasyczne kierunki, jak i mniej znane, ale równie fascynujące miejsca. Dzięki naszym wyjazdom można poczuć prawdziwą magię podróżowania i odkryć nieznane dotąd horyzonty.