Witamy w ATH Serwis, nowoczesnym warsztacie samochodowym oraz stacji kontroli pojazdów w Rybniku. Nasza oferta skierowana jest do wszystkich zmotoryzowanych, którzy poszukują kompleksowej obsługi swoich pojazdów. Oferujemy szeroki zakres usług, w... tym badania techniczne, diagnostykę silnika oraz podwozia, a także naprawy w różnych obszarach, takich jak układy hamulcowe, kierownicze czy zawieszenia. Nasz zespół składa się z doświadczonych mechaników, którzy zapewniają szybką i profesjonalną obsługę w miłej atmosferze.
W naszym warsztacie wykonujemy przeglądy rejestracyjne dla samochodów osobowych, dostawczych, motocykli oraz pojazdów z instalacją gazową. Posiadamy nowoczesne urządzenia diagnostyczne, które umożliwiają precyzyjne sprawdzenie stanu technicznego pojazdów. Dodatkowo, oferujemy usługi wulkanizacji, w tym wymianę i naprawę opon, a także serwis klimatyzacji, który obejmuje odgrzybianie i napełnianie układów.
Nasza stacja kontroli pojazdów jest czynna od poniedziałku do piątku, co pozwala na elastyczne dopasowanie wizyt do potrzeb klientów. W przytulnej poczekalni klienci mogą zrelaksować się przy filiżance kawy lub herbaty, czekając na zakończenie usług. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o wysokiej jakości obsługi, jaką oferujemy.