Auto-Babice Sp. z o.o. to nowoczesne centrum serwisowe, które specjalizuje się w naprawach blacharsko-lakierniczych, mechanice samochodowej oraz diagnostyce. Nasza firma, działająca od 1980 roku, zyskała zaufanie wielu klientów dzięki wysokiej... jakości usług oraz nowoczesnemu wyposażeniu. Posiadamy dwie kabiny lakiernicze, które umożliwiają uzyskanie powłok lakierniczych o doskonałej jakości, a także nowoczesne technologie, takie jak farby wodne i systemy filtracyjne, które zapewniają optymalne warunki pracy.
W zakresie blacharstwa stosujemy najnowsze rozwiązania technologiczne, w tym systemy CARBON MIRACLE oraz CAR-O-LINER, które pozwalają na precyzyjne naprawy karoserii stalowych i aluminiowych. Nasz serwis mechaniczny jest wyposażony w profesjonalne stanowiska do ustawiania kół oraz systemy pomiarowe, co pozwala na szybką i dokładną diagnostykę pojazdów. Dzięki temu jesteśmy w stanie szybko zidentyfikować i usunąć usterki, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów.
Oferujemy również kompleksową likwidację szkód komunikacyjnych, w tym administrację szkód oraz pomoc drogową. Nasz zespół specjalistów jest gotowy, aby pomóc w każdej sytuacji, zapewniając pełne wsparcie w procesie naprawy. Dzięki naszym usługom, klienci mogą liczyć na fachową obsługę oraz szybkie przywrócenie pojazdów do pełnej sprawności.