Auto-Bogus to warsztat samochodowy z siedzibą w Kamieńcu Ząbkowickim, który oferuje szeroki zakres usług dla samochodów osobowych i dostawczych. Warsztat specjalizuje się w markach AUDI i VW, a także jest częścią grupy Q-SERVICE oraz partnerem... BOSCH. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz licznym nagrodom, w tym tytułom AP EXPERT, warsztat zyskał zaufanie wielu klientów. Oferujemy diagnostykę komputerową silnika, elektrykę samochodową, obsługę klimatyzacji oraz serwis ogumienia.
W Auto-Bogus zapewniamy również obsługę flot samochodowych oraz sprzedaż części samochodowych dla wszystkich marek. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych mechaników, którzy regularnie uczestniczą w konkursach branżowych, zdobywając czołowe lokaty. Dodatkowo, oferujemy możliwość wynajmu auta zastępczego, co jest szczególnie wygodne dla naszych klientów. Nasz warsztat jest czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-18:00 oraz w soboty od 9:00-15:00.
Zapraszamy do odwiedzenia naszej galerii, gdzie można zobaczyć efekty naszej pracy oraz poznać naszą ofertę. W Auto-Bogus stawiamy na jakość usług oraz satysfakcję klientów, dlatego każdy zlecenie traktujemy indywidualnie. Nasze biuro jest otwarte dla klientów, którzy chcą skonsultować swoje potrzeby związane z naprawą lub serwisem samochodu.