Witamy w Auto-Center Jakub Karski, niezależnym serwisie samochodowym w Lublinie, który oferuje kompleksowe usługi naprawcze dla pojazdów każdej marki. Nasza specjalizacja obejmuje samochody marki Citroen, Peugeot oraz Subaru. Dzięki wieloletniemu... doświadczeniu w branży, zapewniamy wysoką jakość usług, które są konkurencyjne cenowo w porównaniu do autoryzowanych serwisów. W naszym warsztacie naprawiamy hamulce, zawieszenia, a także przeprowadzamy diagnostykę komputerową, co pozwala na szybką identyfikację problemów z pojazdem.
Oferujemy również serwis i napełnianie klimatyzacji, a także sprzedaż i wymianę opon. W Auto-Center znajdziesz również szeroki wybór części zamiennych oraz olejów renomowanych marek, takich jak Castrol i Millers Oils. Dodatkowo, przy zakupie oleju oferujemy wymianę gratis, co stanowi atrakcyjną promocję dla naszych klientów. Nasze usługi obejmują także naprawy blacharskie i lakiernicze, w tym bezgotówkowe, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej kompleksową.
Zapraszamy do odwiedzenia nas na ulicy Gospodarczej 29 w Lublinie. Jesteśmy dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach 8-18 oraz w soboty 8-14. Akceptujemy płatności kartą, co ułatwia zakupy i korzystanie z naszych usług. Przyjedź do nas i przekonaj się sam o jakości naszych usług oraz profesjonalizmie naszego zespołu.