Auto-Lak-Plast to warsztat samochodowy specjalizujący się w kompleksowych naprawach powypadkowych. Dzięki 25-letniemu doświadczeniu w branży, oferujemy naszym klientom wysoką jakość usług oraz fachową obsługę. Nasz zespół korzysta z nowoczesnych... technologii i narzędzi, co pozwala na przywrócenie pierwotnego stanu technicznego i wizualnego pojazdów. Naprawiamy zarówno samochody osobowe, jak i dostawcze, a także busy i vany. Nasze usługi obejmują nie tylko blacharstwo i lakiernictwo, ale także regenerację reflektorów oraz usuwanie wgnieceń bez lakierowania.
W Auto-Lak-Plast dbamy o komfort naszych klientów, oferując naprawy bezgotówkowe, które pozwalają na szybkie i sprawne załatwienie formalności z towarzystwami ubezpieczeniowymi. W przypadku wypadku zapewniamy holowanie uszkodzonego pojazdu na koszt ubezpieczyciela oraz samochód zastępczy na czas naprawy. Naszym celem jest nie tylko naprawa pojazdu, ale także przywrócenie radości z jazdy, co sprawia, że każdy z naszych klientów może cieszyć się pięknym i sprawnym autem.
Zadowolenie klientów jest dla nas priorytetem, dlatego staramy się wykonywać nasze usługi na najwyższym poziomie. Współpracujemy z wieloma renomowanymi towarzystwami ubezpieczeniowymi, co pozwala nam na efektywne zarządzanie procesem naprawy. Dzięki temu nasi klienci mogą być pewni, że ich pojazdy są w dobrych rękach.