STAN-S Auto Serwis Skrobol to firma z ponad 30-letnim doświadczeniem w branży motoryzacyjnej, specjalizująca się w naprawach powypadkowych oraz serwisie mechanicznym. Nasza siedziba znajduje się w Katowicach, przy autostradzie A4, co ułatwia... dojazd do naszego warsztatu. Oferujemy kompleksową likwidację szkód komunikacyjnych, w tym naprawy bezgotówkowe, co oznacza, że zajmujemy się wszelkimi formalnościami w imieniu klienta. Klient musi jedynie podpisać kilka dokumentów i odebrać naprawiony pojazd.
Nasza oferta obejmuje również usuwanie wgnieceń oraz wynajem samochodów osobowych. Dysponujemy flotą 50 aut, co pozwala nam zapewnić klientom samochód zastępczy gratis. W naszym warsztacie stosujemy nowoczesne technologie oraz wysokiej jakości materiały, takie jak lakiery wodorozcieńczalne CROMAX PRO i CROMAX, co gwarantuje trwałość i estetykę wykonanych napraw. Nasz zespół specjalistów nieustannie podnosi swoje kwalifikacje, aby zapewnić najwyższy standard usług.
W STAN-S Auto Serwis Skrobol stawiamy na jakość i satysfakcję klientów. Nasze usługi objęte są gwarancją, która trwa od 1 do 3 lat, w zależności od specyfiki uszkodzenia. Dzięki profesjonalnemu podejściu oraz nowoczesnemu wyposażeniu, nasza firma zdobyła zaufanie wielu klientów oraz współpracujących z nami serwisów ASO.