Serwis Edmar to renomowany zakład mechaniczny, który działa na rynku od 1988 roku. Oferujemy kompleksowe usługi w zakresie napraw blacharskich, lakierniczych oraz mechanicznych dla pojazdów osobowych i dostawczych. Nasze doświadczenie oraz... profesjonalizm sprawiają, że klienci mogą nam zaufać w każdej sytuacji związanej z eksploatacją ich samochodów. Specjalizujemy się w naprawach powypadkowych, co oznacza, że potrafimy skutecznie zlikwidować szkody komunikacyjne, dbając o najwyższe standardy jakości i estetyki wykonania. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych mechaników i lakierników, którzy regularnie podnoszą swoje umiejętności, aby sprostać wymaganiom nowoczesnej motoryzacji.
W Edmar Serwis korzystamy z nowoczesnego sprzętu diagnostycznego oraz wysokiej jakości części zamiennych, co pozwala nam na precyzyjne diagnozowanie usterek i skuteczne ich usuwanie. Oferujemy również usługi z zakresu elektromechaniki, w tym naprawę instalacji elektrycznych oraz systemów elektronicznych w pojazdach. Dodatkowo, zapewniamy serwis klimatyzacji, obejmujący napełnianie, odgrzybianie oraz diagnostykę układu. Każde zlecenie traktujemy indywidualnie, co pozwala nam na elastyczne dostosowanie się do potrzeb naszych klientów.
Naszym celem jest nie tylko skuteczna naprawa, ale przede wszystkim bezpieczeństwo i satysfakcja osób, które powierzają nam swoje pojazdy. Oferujemy również auto zastępcze na czas naprawy, co zwiększa komfort naszych klientów. Jeśli szukasz warsztatu z tradycją i doświadczeniem, Edmar Serwis jest idealnym miejscem dla Ciebie.