AUTO-TOS to zaufany warsztat samochodowy w Tomaszowie Mazowieckim, który oferuje kompleksowe usługi naprawcze dla samochodów osobowych i dostawczych do 3,5 tony. Nasza firma, działająca od 1995 roku, należy do międzynarodowej sieci EUROWARSZTAT,
co pozwala nam na dostęp do wysokiej jakości części zamiennych oraz podzespołów renomowanych producentów. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i regularnym szkoleniom, zapewniamy rzetelną diagnostykę oraz usługi na najwyższym poziomie w konkurencyjnych cenach.
W naszej ofercie znajdują się przeglądy serwisowe, serwis olejowy, diagnostyka i naprawa zawieszenia, układów hamulcowych oraz elektrycznych. Oferujemy również usługi związane z klimatyzacją, czyszczeniem wtryskiwaczy oraz naprawami blacharskimi i lakierniczymi. Dodatkowo, dla naszych klientów, którzy potrzebują auta na czas naprawy, oferujemy samochody zastępcze, co zwiększa komfort korzystania z naszych usług.
W AUTO-TOS dbamy o zadowolenie naszych klientów, dlatego staramy się szybko usuwać wszelkie usterki. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych doradców serwisowych oraz pracowników magazynowych, którzy są gotowi pomóc w każdej sytuacji. Odwiedź nasz serwis i przekonaj się, jak ważny jest dla nas Twój samochód.