Firma AutoAlarmy, założona w 1997 roku, specjalizuje się w montażu i przeglądzie alarmów samochodowych oraz motocyklowych. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie zaspokoić potrzeby nawet najbardziej wymagających klientów. Oferujemy... szeroki wachlarz usług, w tym instalację systemów zabezpieczeń, takich jak czujniki parkowania, lokalizatory GPS oraz sprzęt CAR AUDIO. Nasze usługi świadczymy zarówno w siedzibie firmy, jak i w miejscu wskazanym przez klienta, co zapewnia wygodę i elastyczność.
W naszej ofercie znajdują się alarmy renomowanych producentów, takich jak Ampio, Falcon, Skorpion, SEO i wiele innych. Każde urządzenie, które montujemy, posiada odpowiednie certyfikaty i gwarancje, co potwierdza ich wysoką jakość. Dodatkowo, oferujemy całodobowe pogotowie alarmowe, które umożliwia szybkie odłączenie zabezpieczeń oraz uruchomienie pojazdu w nagłych sytuacjach. Dla stałych klientów przygotowaliśmy atrakcyjne rabaty, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej konkurencyjną.
Nasze usługi obejmują również instalację immobilizerów, które skutecznie chronią pojazdy przed kradzieżą. Dzięki nowoczesnym technologiom, takim jak immobilizer SEO CANblu, jesteśmy w stanie zapewnić wysoki poziom bezpieczeństwa, nawet dla samochodów elektrycznych. Nasza oferta jest dostosowana do potrzeb rynku i stale rozwijana, aby sprostać oczekiwaniom klientów.