Nasza firma, działająca od 1976 roku, specjalizuje się w lakiernictwie i blacharstwie pojazdowym. Oferujemy kompleksowe usługi napraw powypadkowych, w tym lakierowanie, blacharstwo oraz wymianę części. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i... nowoczesnemu wyposażeniu, jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zleceniom. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych pracowników, którzy regularnie uczestniczą w szkoleniach, co pozwala nam na utrzymanie wysokich standardów usług.
W naszej lakierni korzystamy z wysokiej jakości materiałów lakierniczych, a proces lakierowania odbywa się w kabinie bezpyłowej, co zapewnia doskonałe efekty. Posiadamy własne mieszalnie, co umożliwia nam precyzyjne dopasowanie kolorów. Oferujemy również regenerację reflektorów oraz polerowanie karoserii, co przywraca pojazdom ich pierwotny blask.
W zakresie blacharstwa wykonujemy zarówno drobne naprawy, jak i kompleksowe remonty powypadkowe. Nasza blacharnia jest wyposażona w nowoczesne narzędzia, co pozwala na skuteczne usuwanie uszkodzeń oraz wgnieceń. Współpracujemy z wieloma firmami z branży motoryzacyjnej, co pozwala nam na oferowanie szerokiego wachlarza usług, w tym naprawy szyb oraz serwis klimatyzacji.