FF Custom’s to nowoczesny warsztat samochodowy z siedzibą w Szczecinie, który oferuje szeroki zakres usług mechanicznych oraz auto pomoc. Nasza oferta obejmuje naprawy samochodów osobowych i dostawczych, a także pomoc drogową dostępną 24/7. Dzięki... wieloletniemu doświadczeniu oraz nowoczesnemu zapleczu technicznemu, jesteśmy w stanie zapewnić szybką i solidną obsługę, co czyni nas jednym z wiodących serwisów w regionie.
W naszym warsztacie wykonujemy kompleksowe naprawy silników, diagnostykę komputerową, serwis klimatyzacji oraz wulkanizację. Nasi wykwalifikowani mechanicy regularnie podnoszą swoje umiejętności, co pozwala nam na skuteczne wykrywanie usterek i ich naprawę. Oferujemy również usługi związane z obsługą DPF i EGR, a także chiptuning, co zwiększa wydajność pojazdów.
Nasza auto pomoc to gwarancja szybkiej reakcji na awarie i kolizje drogowe. Dysponujemy nowoczesnym sprzętem, który umożliwia bezpieczny transport uszkodzonych pojazdów oraz pomoc w trudnych warunkach. Wybierając FF Custom’s, masz pewność, że Twój samochód jest w rękach doświadczonych fachowców, którzy dbają o każdy detal.