AVICAR to agencja ubezpieczeniowa, która oferuje szeroki wachlarz produktów ubezpieczeniowych, w tym ubezpieczenia komunikacyjne, majątkowe oraz na życie. Nasza oferta obejmuje atrakcyjne pakiety ubezpieczeń AC, OC oraz NW, które są dostosowane do
potrzeb wszystkich marek pojazdów. Dzięki naszemu doświadczeniu i wiedzy, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom kompleksową obsługę oraz indywidualne podejście do każdego przypadku.
W AVICAR stawiamy na jakość i profesjonalizm. Nasz zespół ekspertów jest zawsze gotowy, aby pomóc w wyborze najlepszego ubezpieczenia, które spełni oczekiwania klientów. Oferujemy również pomoc w zakresie likwidacji szkód oraz doradztwo w sprawach ubezpieczeniowych. Naszym celem jest zapewnienie bezpieczeństwa i spokoju ducha naszym klientom, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były na najwyższym poziomie.
Zachęcamy do kontaktu z nami, aby uzyskać więcej informacji na temat naszych produktów oraz usług. Jesteśmy dostępni pod numerem telefonu 537 165 971 lub 606 678 591. Można również skontaktować się z nami drogą mailową pod adresem biuro@avicar.pl. Nasza siedziba znajduje się w Wejherowie, przy ul. Św. Jana 3/3, gdzie serdecznie zapraszamy do odwiedzin.