AVSystem to firma, która rewolucjonizuje sposób, w jaki przedsiębiorstwa rozwijają i zarządzają ekosystemami połączonych urządzeń. Wierzymy, że otwarte standardy są kluczem do przyszłości bogatej w innowacje, napędzanej dostępną i dynamiczną... technologią dla każdego. Naszym celem jest wykorzystanie tych standardów, aby stworzyć świat, w którym wszyscy korzystają z bezproblemowej łączności.
Nasza misja polega na rozszerzeniu dostępu do internetu dla każdego człowieka, poprawiając jakość życia i tworząc szczęśliwsze, bardziej połączone społeczności. Dążymy do wzmocnienia klientów, partnerów i dostawców usług poprzez automatyzację procesów i zarządzanie połączonymi urządzeniami, co pozwala im skupić się na ich podstawowej działalności. Dzięki naszym produktom i wiedzy dostarczamy rozwiązania dostosowane do unikalnych potrzeb klientów.
AVSystem ma 18-letnie doświadczenie w branży, obsługując klientów w ponad 60 krajach. Nasze zaawansowane rozwiązania w zakresie zarządzania urządzeniami i Internetu Rzeczy są wykorzystywane przez czołowych operatorów telekomunikacyjnych na całym świecie. Jako firma z siedzibą w Krakowie, Polska, jesteśmy zobowiązani do innowacji i jakości, co umacnia naszą reputację jako zaufanego partnera w globalnym krajobrazie IT.